Arama
Arama Sonuçları
"Öğrencilerimizi özgürleştirmeyi hedefliyoruz"
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdür Hasan Gümüş, özel bireylerin terapi aldığı Daday Atlı Terapi ve Model Binicilik Merkezi'ni ziyaret etti. İl Müdürü Gümüş açıklamasında; " Hipoterapi ile özel öğrencilerimizi özgürleştirmeyi hedefliyoruz" dedi.
At yarışları ilgi gördü
Kastamonu'da Atatürk’ün Kastamonu’ya gelişi, Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın 97. yıl dönümü ve 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen at yarışları vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
Uzunyazı’da büyük heyecan
Kastamonu'da Atatürk’ün Kastamonu’ya gelişi, Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın 97. yıl dönümü ve 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ‘31. Geleneksel Atatürk ve İstiklal Kupası At Yarışları’ vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
Daday'da açılış şöleni
Daday ilçesinde; ‘Özel Bireyler Atlı Terapi Merkezi'nde Engelli bireyler için başlatılan projenin açılışı başta olmak üzere Spor salonu ve Daday Kaymakamlığı idari binasının da açılışı gerçekleştirildi.
Özel bireylerin, atlı terapi ile yüzleri güldü
Kastamonu'da hayata geçirilen "Doğada Atlı Terapi" projesi kapsamında atla terapi alan özel gereksinimli çocukların öz güven kazanması, farklı cümleler kurmaya başlaması ve hareketlerinde gelişim sağlanıyor
Kastamonu’ya büyük yatırım
ÖZEL VE ENGELLİ BİREYLER, BURADA TERAPİ GÖRECEK